Ferrari 458 ‘Black Carbon Edition’ door Anderson

Ferrari 458 Italia \'Black Edition\' door Anderson
Over de looks en het vermogen van de Ferrari 458 hebben we nog niet veel mensen horen klagen. Anderson brengt desondanks een eigen interpretatie.

Zoals de naam doet vermoeden is de sportwagen volledig zwart uitgevoerd, zelfs de vijfspaaks 21″ velgen en de neuspanelen ontsnappen er niet aan. Gelukkig voorziet Anderson felgele contrasterende remklauwen waardoor de wagen wat extra dynamiek krijgt. De motorkap werd ook volledig vernieuwd met enkele nieuwe verluchtingsgaten die overigens werden afgewerkt met een koolstofvezellook. Allemaal best uniek, maar om er een prachtige 458 Italia voor op te offeren?

Door wat te sleutelen aan het motorblok is de 4,5 V8 nu nog krachtiger, zo stijgt het vermogen met 52 pk tot 623 pk en het koppel tot 636 Nm. Ook binnenin werd de wagen aangepast, zo krijgen we een interieur met enkel zwarttinten én een hoop elementen uit koolstofvezel. Voor de bekleding koos men voor hoogwaardig Alcantara leder, uiteraard in het zwart. Ook kreeg het multimediasysteem een verfrissende update en werd het geluidssysteem sterk aangepast.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...