Eerste jaar productie Ferrari FF uitverkocht

Ferrari FF
De Ferrari FF gaat vlot over de toonbank, in het orderboek zitten al 800 orders, precies de productiecapaciteit voor het eerste jaar.

Ferrari heeft bekendgemaakt dat het reeds 800 FF’s heeft verkocht, dat is precies de jaarlijkse productiecapaciteit voor dat model. De eerste leveringen gebeuren vanaf mei, wie nu een bestelling plaatst moet nog minstens een jaar wachten op zijn vierwielaangedreven, vierzits Ferrari. De Ferrari FF is trouwens niet zomaar te koop, om het model te kunnen kopen moet je reeds een Ferrari bezitten. Maandelijks zullen maximaal 70 FF’s geproduceerd worden in Maranello.

Onder de motorkap ligt een 6.3-liter grote V12-motor die 660 pk en 683 Nm koppel levert. Het vermogen wordt dan naar de vier wielen gestuurd waardoor de FF van 0 naar 100 km/u sprint in 3,7 seconden. De topsnelheid van deze 1.790 kg zware Ferrari bedraagt 335 km/u. Geen slechte prestatiecijfers voor een wagen die 450 liter bagage en vier personen kan vervoeren. Kostprijs voor dit alles? 260.000 euro!

Bekijk hier een video van de Ferrari FF.

Ferrari FF

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...