Zoethoudertje: facelift Bentley Continental GT

Bentley Continental GT Facelift Parijs
De Bentley Continental GT heeft een facelift gekregen, maar omdat het nog zo lang (zo’n anderhalve maand) duurt eer we de wagen te zien krijgen, heeft Bentley enkele teasers wereldkundig gemaakt.

Op onderstaande foto’s en video valt er niet bijster veel te zien. We zien duidelijk de nieuwe structuur van de koplampen en ook het multimediasysteem lijkt een update te hebben gekregen. Of de nieuwe W12-motor van Audi ook in de Bentley Continental GT zal liggen, is nog niet duidelijk gemaakt.

Wie meer informatie wil over de facelift van de Bentley Continental GT kan even snuisteren in dit artikel. De definitieve informatie over dit nieuwe topmodel zal wellicht een dag of twee voor de persdagen van het autosalon van Parijs lekken. Eind september zorgen we dus voor meer informatie. (via AB)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Zoethoudertje: facelift Bentley Continental GT"

  1. PJS 19-08-2010 om 15:36

    Leuk om het VAG navigatiesysteem letterlijk terug te zien..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...