Lotus en Naomi Campbell werkten samen aan deze speciale editie van de Lotus Evora. 8 stuks zullen geveild worden ten voordele van de opbouw van Haïti.

Deze Lotus is gebaseerd op de Lotus Evora, maar werd door Lotus en Naomi Campbell opgeleukt met allerlei extra’s. Zo is het duidelijk dat de buitenkant optisch onder handen genomen werd. Onderhuids zijn er geen veranderingen aangebracht, wat deze Lotus Evora met middenmotor even potent maakt als voorheen. De buitenkant werd opgeleukt met verschillende logo’s en een wit-gele kleurstelling. Diezelfde kleurstelling wordt in de binnenkant ook gebruikt, in combinatie met enkele roze accenten.

Het interieur werd onder handen genomen, door onder meer het logo ‘Naomi for Haiti’ op de stoelen te plaatsen. Verder zien we op het dashboard datzelfde logo terug, met het logo van de Evora erbij. Op het autosalon van Genève zal er onthuld worden hoeveel de veilig opbracht. De veiling zelf vindt op 18 februari plaats, tijdens de London Fashion Week, in het Somerset House.