Fastned opent eerste Belgische laadpalen in Oostende (2020)

Fastned opent eerste Belgische laadpalen in Oostende (2020)Hoe meer (snelle) laadpalen, hoe beter!

Als de elektrische wagen écht wil doorbreken moeten we de nodige inspanningen leveren op vlak van laadintrastructuur, zowel klassieke laadpalen als de krachtige snelladers. Nadat eerder IONITY en de Tesla Superchargers beschikbaar waren in België mogen we daar nu ook het Nederlandse Fastned bijrekenen, hun eerste laadstation (met 4 laadpunten) werd recentelijk geopend in Oostende. Extra milieuvriendelijk dankzij van zonne- én windenergie.

De eerste Belgische FastNed snellaadstation ligt op de Internationale Luchthaven van Oostende-Brugge waar elektrische wagens met maximaal 300 kW (!) kunnen laden. Momenteel kunnen er nog bijzonder weinig EV’s dergelijke laadsnelheden aan … maar voor de toekomst kan dat uiteraard geen kwaad. Op (korte) termijn komen er nog een hoop (minstens 13) extra FastNed laadpalen in België bij langs Vlaamse snelwegen.

Fastned opent eerste Belgische laadpalen in Oostende (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...