Spyshots: Bentley Continental Supersports Cabrio

Spyshots Bentley Continental Supersports Convertible
Na de onthulling van de Bentley Continental Supersports, kon je er zeker van zijn dat er ook een cabrioversie kwam. Enkele opmerkzame autospotters hebben deze ultieme cabrio gespot.

Deze foto’s zijn de eerste beelden van de Cabrio, waarschijnlijk tijdens een fotoshoot als je de omgeving bekijkt. Mooie kleurrijke huisjes in combinatie met een race-cabriolet van 250.000 euro, hoe mooi wil je het leven hebben? Deze tweede versie van de Supersports-serie krijgt dezelfde motor als zijn gesloten broer, namelijk een W12-motor met 620pk, wat het één van de krachtigste cabrio’s ooit gebouwd maakt. De Supersports Cabrio kan op E85 biobrandstof rijden, dus de aankoop van deze wagen is nog enigszins ecologisch verantwoord! Topsnelheid ligt rond de 320km/u waarvan de sprint naar de eerste 100 km/u al na 4 seconden voorbij is.

De Continental Supersports Cabrio is gebaseerd op de Bentley Continental GTC, waarna er stevig gesnoeid is qua gewicht. Zo is er 110kg bespaard in de gesloten versie. De achterbank is één van de grootste slachtoffers, want deze is volledig verwijderd. Eveneens krijgt deze cabrio de nieuwe Quickshift-transmissie waarmee de schakeltijden nog lager liggen dan voordien. Ook werd er moeite gedaan om het geheel sportiever te maken, zo werd het chassis, de sturing en de ophanging aangepast.

Aan de buitenzijde vinden we ook sportieve elementen terug, zoals een nieuwe bumper en mooie 20″ velgen. Binnenin vinden we een overvloed aan Alcantara en carbon terug, om nogmaals te benadrukken dat we in een hardcore cabrio rijden. De lancering voor deze Bentley Continental Supersports Cabrio is ofwel voor het Autosalon van Detroit midden januari, of voor het Autosalon van Genève in maart. Wij zetten ons geld op Genève, en kijken er alvast naar uit! (Via WCF)

Spyshots Bentley Continental Supersports Convertible

Spyshots Bentley Continental Supersports Convertible

Spyshots Bentley Continental Supersports Convertible

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...