Impressie: Bentley Mulsanne cabrio

Bentley Mulsanne Cabrio Impressie
Op termijn komt er zeker en vast een cabriovariant van de Mulsanne, maar dat zal niet voor binnenkort zijn. Gelukkig vonden we een impressie die ons alvast kan bekoren.

Net zoals bij de Arnage zal het een tijdje duren voor er een cabriovariant op de markt zal komen. De Mulsanne is nog vers van de pers, de productie start maar in het voorjaar van 2010 en de eerste levering wordt pas tegen augustus 2010 verwacht. Toch is er al een impressie van hoe de cabriovariant van de Mulsanne er zou kunnen uitzien. Theophilus Chin ging creatief aan de slag met photoshop, en kwam met onderstaand resultaat.

Een hardtop zullen we niet snel zien bij Bentley, daar ze al sinds jaar en dag zweren bij een stoffen kap bij hun convertibles. Motorisch moeten we niet al te grote wijzigingen verwachten. Met de recente update van de Azure, de Azure T heeft Bentley een performante cabriolet, zodoende we de volgende hyperluxueuze cabrio niet moeten verwachten voor 2012.

Bentley Mulsanne Cabrio
Bentley Mulsanne Cabrio
Bentley Mulsanne Cabrio
Bentley Mulsanne Cabrio

Deel dit bericht:

3 reacties op "Impressie: Bentley Mulsanne cabrio"

 1. Alfa156 21-10-2009 om 9:05

  af af

 2. Alfa156 21-10-2009 om 9:21

  echt een auto voor fabergé

 3. XliljeezyX 21-10-2009 om 11:41

  Nou ik hoop in ieder geval niet dat dit een opvolger moet gaan worden voor de Azure!
  De Azure is een te mooie auto om te ‘vervangen’.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...