Ferrari Scuderia Spider 16M: 3D cockpit simulator

Ferrari Scuderia Spider 16M
De snelste roadster van Ferrari, de Scuderia Spider 16M kan vele harten beroeren, jammer genoeg is deze prachtwagen een ver-van-mijn-bed-show voor velen. Voor deze groep mensen heeft Ferrari een toffe simulator gemaakt.

De Scuderia Spider 16M is de nieuwste telg in de F430 familie. Met een 4.3 liter V8 met 510 pk – dezelfde uit de California – kom je zeker niets te kort. Met behulp van de  zeventraps versnellingsbak met dubbele koppeling bekom je de eerste 100km/u al na 3,7 seconden. Verschillende systemen uit de Formule 1 werden in de Spider geïmplementeerd, tevens krijg je een gepersonaliseerde iPod Touch, die perfect in de middenconsole past.

Voor diegenen onder ons die toch vermogend genoeg zijn, zullen zich toch moeten haasten, want van deze roadster worden er maar 499 stuks gebouwd.

De 360° cockpitsimulator vind je hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...