Spyshots: nieuwe Bentley Arnage


Deze foto zou je doen denken dat de nieuwe Arnage geweldig goed op zijn vorige versie zou lijken. Niets is minder waar…

De foto toont een wagen die er aan de buitenkant uitziet als de huidige versie van Bentley Arnage, maar onder zijn uiterlijk schuilt de nieuwe technologie die de Arnage tot de top moet doen behoren.

De VW-Groep wil de BMW-Group de loef afsteken door ervoor te zorgen dat deze Arnage zich kan positioneren boven de Rolls-Royce Phantom.

Om dat te bewerkstelligen zal de Arnage nóg langer worden dan zijn voorganger. Als je in het midden kijkt zie je dat de spatie tussen de ruiten van de bestuurden en de passagiers langer is geworden. Dit wijst op een langere wielbasis.

Voor het eerst wordt er gedacht over het leveren van een dieselmotor. Als we de specificaties van de motor zoeken hoeven we niet ver te zoeken. Eens doorklikken naar dit artikel verklaart alles.

Voor de mensen die niets moeten weten van diesel en twaalf cilinders te weinig vinden, gaan er enkele gunstige geruchten de ronde. Die geruchten zeggen dat de Arnage eventueel zou kunnen worden uitgerust met de W16-motor van de Bugatti Veyron.

Aan de binnenkant mogen we een weeldig interieur verwachten met de mogelijkheid zo goed als alles aan te passen naar eigen wensen.

En dan het minder leuke deel van het artikel: de prijzen. Beginprijs: €224.000, topversie: €250.000. There, I said it ;).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...