Bentley deed het goed in 2007

Bentley
Bentley is er voor het eerst in geslaagd om meer dan 10.000 wagens te verkopen in 1 jaar tijd. Zowel op de traditionele als op de nieuwe markten deed Bentley het goed.

Met 10.014 verkochte eenheden doet Bentley het 7% beter dan vorig jaar. In Groot-Brittanië en Europa verkocht Bentley 7% meer, in Noord-Amerika 4%, in Azië 18% en in China alleen 93%.

Dit jaar rijden er in Groot-Brittanië 2079 Bentleys meer rond dan vorig jaar, in Noord-Amerika maar liefst 4196 meer en in Europa 2166 extra. 338 Chinezen kochten een Bentley, net als 100 Koreanen, bij wie Bentley voor het eerst op de markt verschijnt.

Bentley schrijft zijn succes toe aan de groei van het modellen-gamma van de Arnage en de Continental. Door de komst van de Azure bij de Arnage-lijn steeg de verkoop daar 44% en door de komst van de Continental GTC steeg de verkoop van de Continetal-lijn met 57%.

Dit is wat Bentley er nog over te zeggen heeft:

“These results are a milestone for Bentley, which has strengthened its presence around the world, in both emerging and established markets” said Stuart McCullough, Bentley’s Member of the Board, Sales and Marketing. “ A major component of this is our export business, with overseas income in excess of £745 million. Bentley is proud to be a leading British vehicle manufacturer, with all of its production based in Crewe, a workforce of 3800 and a 500 strong engineering team, making it a significant employer in the North West. With its combination of modern technology, craftsmanship and bespoke capabilities, Bentley occupies a leading position in the luxury vehicle market, and expects to maintain that position into the future.”

Deel dit bericht:

3 reacties op "Bentley deed het goed in 2007"

  1. PJS 14-01-2008 om 18:14

    Dit viel hier ook al te lezen 😉

  2. MRM 14-01-2008 om 18:22

    maar hier uitgebreider:p

  3. PJS 14-01-2008 om 18:29

    Inderdaad

Reageer

Reactie aan het plaatsen...