Ferrari 599 GTB door Edo Competition

Ferrari 599 GTB door Edo Competition
De Ferrari 599 GTB is een graag geziene gast bij tuners, na Novitec heeft ook Edo Competition de Ferrari onder handen genomen.

De Ferrari 599 GTB Edo Competition wordt uitgevoerd in 2 versies: de 650 pk 599 GTB en de 750 pk 630 GTB, niet slecht in vergelijking met de 620 pk’s die de standaardversie telt. De 599 GTB Edo Competition gebruikt de standaard 6 liter V12 die gebruikt wordt in de Ferrari Maranello maar Edo heeft daarenboven de ECU geherprogrammeerd, het inlaatsysteem aangepast en een prestatiegericht uitlaatsysteem toegevoegd. De 630 GTB daarentegen gebruikt de 6,3 liter grote FXX motor met een vermogen van 750 pk!

Edo heeft ook de ophanging aangepast zodat de bestuurder op elk moment de gewenste stijfheid kan instellen. Daarenboven zijn er instelling voor het rijden aan zowel lage als hoge snelheden hierdoor is het comfort voor de bestuurder steeds optimaal.

De 599 GTB Edo Competition krijgt 20 inch velgen die in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. De wagen werd vooraan en achteraan verlaagd met respectievelijk 20 en 40 mm. Ook het nieuwe uitlaatsysteem is bijzonder, in de console kan de intensiteit van het uitlaatgeluid geregeld worden.

Ferrari 599 GTB door Edo Competition

Ferrari 599 GTB door Edo Competition

Ferrari 599 GTB door Edo Competition

Ferrari 599 GTB door Edo Competition

Ferrari 599 GTB door Edo Competition

Ferrari 599 GTB door Edo Competition

Ferrari 599 GTB door Edo Competition

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...