Bugatti Chiron is uitverkocht!Slecht nieuws voor de meer vermogenden ons ons, alle 500 exemplaren van de Bugatti Chiron hypercar zijn verkocht!

In 2016 presenteerde Bugatti de Chiron, een relatief bruikbare hypercar met de bekende W16 benzinemotor achterin. Goed voor minimaal 1.500 pk en 1.600 Nm waarmee je in 6,5 seconden zowaar 200 km/u kan bereiken!

Na iets meer dan vijf jaar laat de Franse autoconstructeur nu weten dat de volledige productie van 500 exemplaren uitverkocht is. Doorheen de jaren kregen we diverse uitvoeringen zoals de 110 Ans, Sport, Super Sport, Pur Sport, Noire en Divo. Prijsmatig loopt het van gemakkelijk 2 miljoen euro tot méér dan 5 miljoen euro. Uiteraard met de nodige ruimte tot personalisatie. Iets dat de gefortuneerde eigenaars ook bijna allemaal deden.

Eind oktober waren er nog maar 40 Chiron exemplaren beschikbaar die intussen allemaal toegewezen zijn. Daarmee is de productie voor de komende jaren verzekerd. In 2021 werd er één Chiron geleverd in België en verzamelde Bugatti Brussels twee bestelbonnen. Daarvan is er zelfs één extreme track only Bolide bij! Hoeveel Chiron’s er op Belgisch kenteken staan is niet geweten…

Van de Veyron voorganger bouwde Bugatti er 450 stuks, 300 coupé’s en 150 Grand Sport cabrio’s. Desondanks eerdere geruchten is er van de Chiron geen dakloze variant gekomen…