Officieel: Bugatti Chiron Sport (2018)

Officieel: Bugatti Chiron Sport (2018)De eerste sportieve(re) versie van de 1.500 pk sterke Bugatti Chiron is een feit!

Voor een dakloze Chiron Grand Sport of (nog!) krachtigere Chiron SuperSport is nog ietwat te vroeg dus presenteert Bugatti op het Autosalon van Genève de Chiron Sport. Deze Sport versie legt 18 kg minder gewicht in de weegschaal en krijgt een straffere afstelling mee van de ophanging. Nieuw is ook de Dynamic Torque Vectoring.

De 8.0-liter W16 levert nog steeds 1.600 pk maar kan dankzij het beperkte dieet toch beter presteren op het circuit aldus Bugatti. Je kan een Chiron Sport herkennen aan zijn vierdelige uitlaat en nieuwe velgen. Optioneel kan je deze Chiron ook verkrijgen met een ruitenwisser uit koolstof, een primeur in autoland.

De eerste Bugatti Chiron Sport’s worden tegen eind 2018 afgeleverd aan de vermogende klanten, je interesse kenbaar maken kan bij Bugatti Brussels in Elsene. Voorzie daarvoor wel best minimaal 2,5 miljoen euro, exclusief taksen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...