Preview: Bugatti Chiron Roadster (2020)

Preview: Bugatti Chiron Roadster (2020)Komt Bugatti dan toch met een (meer specifiek: één) dakloze Chiron?

Bij de onthulling van de 1.500 pk sterke Chiron werd een dakloze variant direct naar de prullenbak verwezen, van de Veyron voorganger waren er wél dakloze Grand Sport en Vitesse uitvoeringen. Volgens de (luide) geruchtenmolen komt Bugatti nu toch op terug op haar eerder standpunt … met één exemplaar waarbij je aan 300+ km/u je haren kan laten wapperen.

Met de Sport, Super Sport 300+, Pur Sport, Divo en Centodieci hebben ze hun handen sowieso vol in Molsheim maar voor een speciale klant wordt er werk gemaakt van een Chiron Roadster one-off. Daarvoor moest die gelukkige wel enkele miljoenen op tafel leggen, reken op minstens het dubbele van een reguliere Chiron (à 3 miljoen euro). Bugatti zou de dakloze conversie wel niet beperken tot enkel het dak eraf te halen, we mogen dus een “unieke” koetswerkvariant verwachten.

Wanneer Bugatti het doek (en dak) van de Chiron Roadster zal halen is niet geweten. (Impressie via X-Tomi)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...