Bugatti Chiron Pur Sport bezoekt Brussel tijdens Europese roadshow (2020)

Bugatti Chiron Pur Sport bezoekt Brussel tijdens Europese roadshow (2020)Een bezoek aan de Europese hoofdstad mocht niet ontbreken voor de straffe Bugatti Chiron Pur Sport.

Tijdens een Europese roadshow passeerde de Bugatti Chiron Pur Sport reeds in Londen, Parijs, Genève, Zurich, Frankfurt, Nürburg en Dusseldorf, een passage in Brussel mocht uiteraard ook niet ontbreken. Een officiële prestatie bij Bugatti Brussels was vermoedelijk het hoogtepunt voor menig (super) VIP terwijl Jan Modaal het moet doen met een prachtige fotoreeks vanop de Grote Markt in het hart van de toeristische wijk.

De Bugatti Chiron Pur Sport doet het nog steeds met 1.500 pk en een 8.0-liter W16 benzinemotor maar weegt 50 kg minder dan een reguliere Chiron terwijl de prominente achterspoiler (voor extra downforce!) direct de aandacht naar zich toe trekt.

Slechts 60 Chiron Pur Sport’s zullen er in Molsheim vanaf midden 2020 van de band rollen, elk aan minimaal 3 miljoen euro. De nul-naar-honderd sprint lukt dan wel in 2,3 seconden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...