Poll: Bentley Continental GT vs Rolls Royce Wraith (2020)Er waren eens twee snelle/luxueuze Britten…

Wie écht veel geld heeft (200.000+ euro) en niet persé sportief voor de dag wil komen kan terecht bij een resem prachtige/krachtige bolides. Dergelijke GT’s (Grand Tourer’s) lenen zich perfect voor menig kilometer te vreten in hoogstaand luxe/comfort en komen tegelijk meer dan voldoende sportief/imposant voor de dag. Bij Bentley is er zo de Continental GT (vanaf 210.000 euro) en in de Rolls Royce gammafolder staat er zo een Wraith (vanaf 305.000 euro).

De derde generatie Bentley Continental GT leent zijn technische basis (deels) van de Porsche Panamera en komt daardoor veel dynamischer/scherper voor de dag, de Rolls-Royce Wraith fastback wacht nog op zijn make-over na de lancering van de nieuwe Ghost (zijn donormodel).

De Bentley Continental GT kan je krijgen met de 4.0-liter V8 (550 pk) of 6.0-liter W12 (612 pk), de Rolls Royce Wraith is er enkel met de 6.6-liter V12 (600 pk). Staar je trouwens niet blind op de “scherpe” vanafprijs, beide Britse edelmerken kunnen daar gemakkelijk 100.000 euro aan extra’s bijdoen..

Bentley Continental GT vs Rolls Royce Wraith

View Results

Laden ... Laden ...