Video: Carfection test de Ferrari 488 Pista (2020)

Video: Carfection test de Ferrari 488 Pista (2020)Wanneer Ferrari haar sportwagens begint aan te scherpen weet je dat het goed zit.

Intussen hebben we al een nieuwe F8 Tributo en F8 Tributo Spider, op termijn zal Ferrari ook hier een topmodel plaatsen zoals het voordien het geval was met de 488 Pista en dakloze 488 Pista Spider. Nog voor je begint aan het verregaande personalisatieproces moet je minstens 300.000 euro kunnen/mogen op tafel leggen…

Een stevig bedrag dat in het geval van een Ferrari 488 Pista wel de nodige kwaliteiten/functionaliteit met zich meebrengt. Zo levert de 3,9-liter V8 maar liefst 720 pk / 770 Nm via een zeventraps automaat aan de achteras, in de meest sportieve rijmodus houden de meeste rijhulpmiddelen/vangnetten zich bovendien volledig op de achtergrond. Gelukkig kan Henry Catchpole van Carfection een goed potje sturen én deelt hij zijn ervaringen met deze Italiaanse supersporter!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...