Video: Carfection test de nieuwe Porsche Macan GTS (2020)

Video: Carfection test de nieuwe Porsche Macan GTS (2020)Is de GTS dé Porsche Macan die je wil hebben?

Naast de opgefriste Macan instapversie (mét een viercilinder!) is de compacte SUV van Porsche ook te verkrijgen met een potente zescilinder. Zo is er keuze tussen een Macan S (354 pk) en Macan Turbo (440 pk) en sinds kort zit daartussen de Macan GTS (380 pk). Is die Grand Turismo Sport dan ook direct dé versie waarvoor je minimaal 82.000 euro op tafel wil/moet leggen?

Henry Catchpole van Carfection neemt ons mee naar het bewolkte Portugal waar hij zich laat gaan met een babyblauwe Macan GTS en zijn ongezouten mening geeft. Mocht je Engels net niet voldoende zijn kan je gelukkig ook terecht bij onze Nederlandse collega’s van Autoweek en Autovisie!Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...