Video: Nico Rosberg test de Ferrari 488 Pista (2019)

Video: Nico Rosberg test de Ferrari 488 Pista (2019)De voormalige Mercedes F1 wereldkampioen kruipt achter het (fijne) stuurwiel van de hardcore Ferrari 488 Pista!

Daar waar Nico Rosberg in zijn carrière frequent voor (en soms achter) een donkerrode Ferrari reed mocht hij recentelijk plaatsnemen in een 720 pk sterke 488 Pista. Dit zowaar onder het goedkeurende oog van de Italiaanse autoconstructeur! Op de korte omloop van het F1 circuit van Paul Ricard (Zuid-Frankrijk) is Rosberg in staat om de limieten behoorlijk op te zoeken en zo het volledige potentieel van de 488 Pista (Italiaans voor circuit bovendien) naar boven te halen én naar waarde te kunnen schatten.

Feedback omtrent dergelijke track focused bolides vanwege een voormalig-F1 piloot is altijd waardevol. Zelf de 488 Pista ontdekken kan in ruil voor minimaal 294.000 euro, toch wanneer je de lokale Ferrari concessiehouder kan overtuigen om er eentje te bestellen voor jou.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...