Video: Carfection test de BMW M8 Competition (2019)

Video: Carfection test de BMW M8 Competition (2019)Wat geeft dat, zo 625 pk in een strakke BMW M8 Coupé?

Met 600 pk heb je sowieso niets te klagen in een reguliere M8 Coupé, toch denkt BMW aan de dynamische meerwaardezoeker en komt met de M8 Competition op de proppen. Nog steeds voorzien van een 4.4-liter V8 benzinemotor, achttraps sportautomaat, slimme xDrive vierwielaandrijving en allerhande rijhulpmiddelen maar komt net wat scherper, krachtiger en sneller voor de dag … wat voor extra rijplezier moet zorgen.

Harry Metcalfe van Carfection geeft ons hier alvast zijn ervaringen mee met de minimaal 175.000 euro kostende M8 Coupé Competition én diens dakloze evenknie (vanaf 183.000 euro).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...