Officieel: Ford Ranger Thunder special edition (2020)

Officieel: Ford Ranger Thunder special edition (2020)Ook van de stoere Ranger pick-up voorziet Ford nu een exclusieve Thunder special edition.

Met de Ranger heeft Ford dé populairste (= bestverkopende) pick-up in de catalogus staan. Nu komt Ford met een exclusieve Ranger Thunder voor de Europese markt die nog wat verder gaat dan de goed uitgeruste Ranger Wildtrak in de Double Cab koetswerkvorm met vierwielaandrijving.

De Ranger Thunder kom met unieke designelementen zoals een Sea Grey koetswerkkleur met rode accenten, scheidingswand in de laadbak, zwarte 18” velgen en een zwarte afwerking voor diverse details aan de buitenzijde. Binnen siert een lederen zetelbekleding, rode stiknaden en menig Thunder logo.

Onder de motorkap van de Ford Ranger Thunder ligt de 2.0-liter EcoBlue viercilinder diesel die gekoppeld is aan een 10-traps automaat, goed voor 213 pk / 500 Nm (239 g/km CO2 WLTP). Kenners herkennen deze setup uiteraard van de Ranger Raptor!

Slechts 4.500 exemplaren van het speciale Ranger Thunder serie (meerprijs van 2.000 euro) zullen in heel Europa verkrijgbaar zijn. Bestellingen worden reeds opgenomen, eind deze zomer worden de eerste afgeleverd.

Lees hier onze rijtest met de Ford Ranger 3.2 TDCi!
Lees hier onze rijtest met de Ford Ranger Raptor!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...