Poll: Bentley Continental GT vs BMW M8 Coupe vs Porsche 911 (2020)

Poll: Bentley Continental GT vs BMW M8 Coupe vs Porsche 911 (2020)Kiezen is verliezen.

Stel dat je als – vermogende en dus behoorlijk zorgeloze – levensgenieter een zomerse trip in het vooruitzicht hebt, pakweg het mondaine Monaco, Saint-Tropez of Amalfi. Daarvoor kan de bagage tot een (relatief) minimum beperkt blijven en hoef je die praktische SUV dus niet van stal te halen. Neen, een Grand Tourer (GT in de volksmond) is dan hét uitgelezen koetswerktype die op een elegante manier comfort en prestatiepotentieel weet te combineren.

Maar neem je dan de Bentley Continental GT V8 (dé benchmark in dit segment) of durf je toch iets sportiever voor de dag komen met de Porsche 911 (992) Carrera 4S? Al zal het voor de BMW M8 Coupé Competition uiteraard ook geen probleem vormen. Reken bij de Brit op minstens 200.000 euro voor de 550 pk sterke V8, de Porsche vraagt minimaal 120.000 euro in ruil voor 3.0-liter flat six met 450 pk en de 625 pk sterk M8 Coupé in Competition uitvoering start bij 175.000 euro.

Bentley Continental GT vs BMW M8 Coupé vs Porsche 911

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...