Foto Special: Autoworld – So British (2020)

Foto Special: Autoworld - So British (2020)De So British thematentoonstelling van Autoworld belichaamt de Britse pracht en praal.

Het Autoworld museum probeert naast een riante vaste collectie op tijd en stond de autoliefhebber (m/v/x mét talent) te trakteren op een prachtige thematentoonstelling. Na ondermeer Italian Car Passion, 50 Years AMG, Belgian Racing Legends en Bugatti 100 komen ze nu met het So British gebeuren dat de Britse automobiel in the spotlight zet.

Naast MINI, Jaguar en Land Rover zijn er ook (zeer) exclusieve modellen van Aston Martin, Bentley, McLaren en Rolls Royce aanwezig waaronder de legendarische F1, extreme Senna en beeldschone Project 7 pareltjes. Maar So British neemt je ook mee op geschiedenisles met Austin, Bristol, Gordon Keeble, Hillman, MG, Morgan, Singer, Triumph, TVR en Vauxhall modellen, zelfs motorfietsen passeren de revue!

Hoe de Brexit uiteindelijk zal verlopen weten we niet, wél weten we dat je maar tot zondag 26 januari 2020 kan genieten van al deze overzeese pracht en praal in Autoworld. Tickets kosten 14 euro (volwassenen) of 6 euro (kinderen), wie slim is koopt ze online waardoor de prijzen alvast 1 euro lager uitvallen.

Meer informatie omtrent de bereikbaarheid, openingsuren en ticketverkoop staat op de www.autoworld.be.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...