Video: Nico Rosberg test de McLaren Senna (2019)

Video: Nico Rosberg test de McLaren Senna (2019)De voormalige F1 wereldkampioen trekt richting het circuit van Paul Ricard in de McLaren Senna!

Als F1 rijder kan Nico Rosberg terugvallen op héél wat snelle circuitkilometers, toch lijkt de sympathieke Duitser – en recentelijk Youtuber – nog steeds zéér enthousiast als hij voor het eerst (?) een McLaren Senna kan begroeten in zijn garage. Het mondaine Monaco is niet direct de perfecte locatie om het volledige potentieel van de bijna racewagen te ontdekken dus trekt Rosberg richting Paul Ricard in Frankrijk. Onderweg komen ze nog even in aanraking met de Arm der Wet maar niet veel later mag de Senna zijn magie vrijgeven om het prachtige F1 circuit in Zuid-Frankrijk.

Slechts 500 exemplaren zal McLaren van de Senna bouwen, allemaal voorzien van de 4.0-liter V8 – uit de 720S – die hier 800 pk / 800 Nm levert aan de achteras. Goed voor fenomenale prestaties gezien het beperkte leeggewicht (1.198 kg) en een arsenaal aan aerodynamische hulpmiddelen! Nico Rosberg’s garage telt binnenkort ook een Mercedes-AMG One hypercar.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...