Foto Special: Italian Car Passion – Autoworld

Foto Special: Italian Car Passion - AutoworldNog steeds aan het twijfelen om eens naar Italian Car Passion te gaan in Autoworld Brussels? Bekijk dan even onze fotoreeks én plan alvast je uitstap!

De traditionele eindejaarsexpoditie in Autoworld gaat dit jaar over la bella macchina uit Italië! We denken dan natuurlijk per direct aan klinkende namen als Alfa Romeo, Maserati, Ferrari en Vespa maar er zijn héél wat meer bezienswaardigheden uit deze regio. Vandaar Italian Car Passion, een ode aan het beste wat Italië ons wist te brengen op vlak van autodesign en techniek! Praktische informatie en tickets vind je op de website terug, zeker een aanrader (vakantie-uitstap?) voor groot en minder groot!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...