Officieel: MINI Cabrio Sidewalk (2020)

Officieel: MINI Cabrio Sidewalk (2020)MINI hoopt op een zonnige zomer met de Cabrio Sidewalk special edition die kleurrijk – én met een digitaal dashboard – voor de dag komt.

In 2018 stond de opgefriste MINI Cabrio in wereldpremière op het Autosalon, dit jaar presenteren ze hier de hippe Sidewalk uitvoering. Die staat tegen de lente in de showroom en benadrukt de joie de vivre van deze dakloze stadswagen (dé enige cabrio in het segment!) die zijn dak in 18 seconden opent of sluit.

Ingrijpende wijzigingen zijn er niet te bespeuren, wel unieke kleurstellingen en details die de MINI Cabrio Sidewalk tot een graag geziene gast zullen maken op het strand. De exclusieve Deep Laguna Blue tint doet het alvast zeer goed met de gelaagde softtop (die dan weer pronkt met een unieke bedrukking) en 17” lichtmetalen velgen, daarnaast kan je ook kiezen voor de Midnight Black, White Silver, Enigmatic Black, Moonwalk Grey en Thunder Grey metaalkleuren. MINI geeft tot slot mee dat de spiegelkappen steeds in het koetswerkkleur gespoten worden!

Ook voor het interieur opteert MINI voor appelblauwzeegroene inlegstukken/omlijstingen die mooi contrasteren met de lichtblauwe stiknaden, gele accenten en de zwarte lederen zetels. Extra ambiance is er dankzij de kleurrijke (instelbare) LED sfeerverlichting, automatische airco én het opbergpakket. Net zoals bij de nieuwe JCW GP bespeuren we hier een digitaal dashboard!

Op motorisch vlak is er keuze tussen drie toegankelijke benzinemotoren in de vorm van de One (102 pk), Cooper (136 pk) en Cooper S (192 pk). Allen gekoppeld aan een manuele 6-bak maar de topversies kan je ook krijgen met de zeventraps Steptronic automaat.

Lees hier onze rijtest met de MINI Cabrio John Cooper Works!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...