Autosalon Brussel 2018 live: MINI (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2018 live: MINI (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van MINI op het Autosalon van Brussel!

Nog een (mini) wereldpremière voor ons nationaal autofeest op de Heizel: de vernieuwde MINI driedeurs, vijfdeurs én Cabrio. Te herkennen aan het nieuwe logo (vanbinnen en vanbuiten), de geniale achterlichten (in de vorm van de Britse vlag) en nog meer keuzemogelijkheden inzake personalisatie. De 1.2-liter benzine wordt ook vervangen door een 1.5-liter driecilinder die krachtiger én zuiniger moet zijn. Met de MINI Electric Concept is een zuiver elektrische MINI zéér dichtbij.

Lees hier enkele recente MINI rijtesten:

Rijtest MINI Countryman S E
Rijtest John Cooper Works Clubman
Rijtest Mini Countryman Cooper D
Rijtest Mini John Cooper Works Cabrio
Rijtest Mini Clubman Cooper D

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...