Autosalon Brussel 2020 live: opbouw

Autosalon Brussel 2020 live: opbouwOp de Heizel brengen ze alles in gereedheid voor het 98ste Autosalon van Brussel!

Van 10 tot 19 januari kan je op het Autosalon van Brussel terecht voor alle (nieuwe) auto’s, motoren en vooruitstrevende mobiliteitsoplossingen van dichtbij te ontdekken. Sinds jaar en dag een verplichte (?) uitstap voor Jan Modaal, iets dat we ook zien in de bezoekerscijfers van meer dan een half miljoen! Daarmee zit ons Autosalon bijna op het niveau van dat van Frankfurt waar ze een pak meer (internationale) nieuwigheden voorstellen.

Met nog enkele uren te gaan zijn ze in de diverse Paleizen druk in de weer met de laatste voorbereidingen, schoonmaaksessies en trainingen van de enthousiaste hostessen/verkopers. Al kan je op het Autosalon niet écht een auto kopen, daarvoor moet je – al dan niet met een gedetailleerde offerte – richting een lokale concessiehouder.

Lees hier alles omtrent het Autosalon, alle nieuwigheden/premières en de praktische informatie omtrent bereikbaarheid, openingsuren en tickets.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...