Belgische prijs Ford Puma (2019): vanaf 23.200 euro

Belgische prijs Ford Puma (2019): vanaf 23.200 euroDe hippe Ford Puma crossover heeft een prijs.

Net voor de zomervakantie reïncarneerde Ford de “Puma” modelnaam voor een gloednieuwe crossover, binnenkort (herfst 2019) kan je hem in de showroom gaan ontdekken. Intussen heeft Ford ook de prijslijst vrijgegeven waaruit blijkt dat je daar minimaal 23.200 euro zal moeten achterlaten, dat er keuze is uit de gekende Titanium, Titanium X, ST-Line, ST-Line X én ST-Line V uitrustingsniveau’s en dat er twee motoren (benzine én diesel!) voorhanden zijn. Dit in de vorm van de 1.0-liter EcoBoost driecilinder benzine met 125 pk (al dan niet met mild hybrid ondersteuning) of 155 pk (steeds mét mild hybrid ondersteuning) of de 1.5-liter TDCI viercilinder dieselmotor met 120 pk.

Elke Ford Puma is gezegd met de verhoogde koetswerkvorm (wat een positieve invloed heeft op de zichtbaarheid rondom, de instap en het veiligheidsgevoel), moderne rijhulp/connectiviteit/multimedia, praktische features en de nodige personalisatiemogelijkheden. Omtrent de “veelbelovende” rijdynamiek moeten we Ford momenteel op hun woord geloven.

Belgische vanafprijs Ford Puma (2019)
Ford Puma Titanium: vanaf 23.200 euro
Ford Puma Titanium X: vanaf 25.450 euro
Ford Puma ST-Line: vanaf 24.700 euro
Ford Puma ST-Line X: vanaf 26.950 euro
Ford Puma ST-Line V: vanaf 29.050 euro

Bij de marktlancering focust Ford zich op de Titanium X en ST-Line X modellen, tegen mei 2020 moet de rest van het Puma gamma leverbaar zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...