Productie Mercedes CLA Shooting Brake (2019) van start

Productie Mercedes CLA Shooting Brake (2019) van startVanaf NU rolt de nieuwe Mercedes CLA Shooting Brake van de band in Hongarije!

De productie van de nieuwe CLA (Coupé + Shooting Brake) werd net zoals bij de vorige generatie exclusief toegewezen aan de Kecskemét productiefaciliteit in Hongarije. Sinds februari werd daar de tweede generatie CLA Coupé alreeds gebouwd, vanaf nu ziet de meer praktische CLA Shooting Brake daar eveneens het levenslicht.

Die kan zich nog steeds onderscheiden met een knap lijnenspel zonder aan praktisch gebruiksgemak te moeten inboeten, zo is er steeds plaats voor 505 liter bagage in de koffer. En wanneer je de achterbank opoffert loopt het laadvolume nog stevig op. Net zoals de rest van het compacte Das Haus gamma is deze CLA Shooting Brake gezegend met een hypermodern interieur met een breed infotainmentsysteem en MBUX technologie.

Tegen september verwachten we de nieuwe CLA Shooting Brake in de Mercedes’ showroom. Een Belgische vanafprijs is nog niet vrijgegeven, we gokken op ongeveer 1.000 euro meer dan de 30.613 euro die ze willen voor de CLA Coupé.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...