Poll: Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio vs Mercedes-AMG GLC63 (2019)

Poll: Alfa Romeo Stelvio QV vs Mercedes-AMG GLC63 (2019)Welke snelle doch praktische SUV geniet je voorkeur?

Krachtige sportwagens zijn ongetwijfeld leuk maar nog leuker wordt het als je de wagen in kwestie ook dagdagelijks kan gebruiken. Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn mag mama of papa ook wel eens genieten van de kleine (en krachtige) dingen in het leven zoals high performance SUV’s waarbij je nog steeds kan genieten van een ruim interieur en hoge zitpositie (= goede zichtbaarheid rondom + gemakkelijke instap). En een karrenvracht aan vermogen, mooi verpakt als een dynamische cocktail!

Zo is er de Alfa Romeo Stelvio die in de Quadrifoglio topversie maar liefst 510 pk levert en de jouwe is voor slechts 88.400 euro. Zo doet deze snelle Italiaan dankzij launch control en vierwielaandrijving de 0-100 sprint in minder dan 4 seconden (3,8 om precies te zijn). De Mercedes-AMG GLC63 S levert exact dezelfde prestaties met een betere/kwalitatieve afwerking, designmatig moeten de Duitsers wel ietwat onderdoen. Net zoals op financieel vlak met een stevige vanafprijs van net onder de 100.000 euro. Momenteel is de vernieuwde GLC nog nergens te als GLC63 AMG bespeuren in de catalogus, iets dat ze in Stuttgart snel zullen rechtzetten.

Alfa Romeo Stelvio QV vs Mercedes-AMG GLC63

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...