Poll: Audi Q3 vs BMW X1 vs Volvo XC40

Poll: Audi Q3 vs BMW X1 vs Volvo XC40Welke funky compact SUV mag jouw oprit sieren?

De populariteit van de SUV blijft maar groeien waardoor automerken (logischerwijs) hun aanbod hieraan sterk uitbreiden. Voor wie in de markt is voor een compacte premium SUV zonder échte terreincapaciteiten kan vandaag de dag kiezen uit heel wat alternatieven, onze Britse collega’s van CarWOW zetten hier de nieuwste generatie Audi Q3 tegenover de BMW X1 en de in Gent gebouwde Volvo XC40.

Op vlak van personalisatie gaan zowel de Q3, X1 als XC40 héél ver zolang je maar het nodige budget op tafel legt, qua praktische bruikbaarheid pronken ze allen met een hoge instap, goede zichtbaarheid rondom en een ruim interieur. Een gezonde hoeveelheid kofferruimte mag hier uiteraard ook niet ontbreken. Op vlak van (optionele) gadgets, veiligheid en rijhulp weet de Q3 natuurlijk te imponeren gezien zijn recentste lancering, de X1 heeft dan weer enige moeite om zijn leeftijd te verbergen.

Vanafprijzen geven in dit segment een ietwat vertekend beeld maar voor de volledigheid geven we graag mee dat de Audi Q3 de jouwe kan zijn vanaf 32.580 euro (35 TFSI). Voor de BMW X1 (sDrive18i) en Volvo XC40 (T3) gaat het om respectievelijk 31.200 euro en 31.300 euro.

Audi Q3 vs BMW X1 vs Volvo XC40

View Results

Laden ... Laden ...

Lees hier onze rijtest met de Volvo XC40 T5 AWD!
Lees hier onze rijtest met de BMW X1 xDrive20i!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...