Vanafprijs Audi Q3 (2018): vanaf 32.580 euro

Officieel: Audi Q3 SUV (2018)De nieuwe Audi Q3 SUV gaat in de verkoop met 150 pk sterke 35 TFSI benzinemotor.

Na menig succes maakt Audi zich klaar voor een nieuw hoofdstuk binnen het Q3 SUV verhaal. Daar waar zijn voorganger het hield bij rustige lijnen en een functionele inborst is de nieuwe compact SUV met Vier Ringen een pak gewaagder, de visuele gelijkenissen met de funky Q8 zijn dan ook sprekend. Ook op vlak van binnenruimte groeit de nieuwste SUV uit Ingolstadt, iets wat de inzittenden (inclusief max 1.525 liter bagage) graag zullen horen.

Op het aankomende Autosalon van Brussel zal deze Audi Q3 ongetwijfeld een prominente plaats op de stand krijgen maar wie nu naar de lokale verdeler gaat kan alvast een bestelbon tekenen. In de loop van 2019 volgen de 40 TFSI quattro (190 pk), 45 TFSI quattro (231 pk), 35 TDI quattro (150 pk) en de 40 TDI quattro (190 pk) motorisaties, nu ben je nog aangewezen op de Q3 35 TFSI (150 pk) die voorzien is van de 1.5-liter benzinemotor en manuele versnellingsbak met zes verzetten. Een slimme automaat met zeven verzetten is optioneel te verkrijgen!

Daarvoor kom je minimaal 32.580 euro armer de showroom buiten, in ruil mag je wel genieten van de nodige gadgets, rijhulpmiddelen en veiligheidssystemen. Een snelle RS Q3 staat sowieso op de planning, een zuinige (plug-in) hybride mogen we ongetwijfeld op termijn ook verwachten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...