Video: Nissan wijst foutparkeerders op mogelijkheden ProPilot Park Assist

Video: Nissan wijst foutparkeerders op mogelijkheden ProPilot Park Assist (2018)Foutparkeerders heb je overal tenzij die – in de ideale marketingwereld – met een Nissan Qashqai rijden!

Illegaal, te creatief of slecht geparkeerde wagens zijn een echte (asociale) plaag in de meeste steden, Nissan vond dat de tijd rijp was om hen (m/v/x met weinig-tot-geen parkeertalent) een juist signaal te sturen. Moderne wagens hebben namelijk (veelal optioneel) handige hulpmiddelen aan boord zoals de ProPILOT Park Assist in het geval van de Nissan Qashqai (en Leaf). En daarmee kan je volautomatisch parkeren op de meest moeilijke plaatsen wat zeer handig is in bepaalde gevallen.

In verschillende steden in België en Nederland gaan promoteams van Nissan op zoek naar wel verkeerd geparkeerde wagens en zetten ze in de verf. Letterlijk, want op de grond rond de wagens brengen ze nieuwe parkeerlijnen (met milieuvriendelijke kalkverf) aan met de niet mis te verstane boodschap…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...