Officieel: Ford Ranger Raptor (2019)

Officieel: Ford Ranger Raptor (2019)YAY, de ruige Ford Ranger Raptor komt begin 2019 naar Europa!

Ford bevestigde vandaag dat de nieuwe Ranger Raptor, de ruigste versie ooit van de best verkochte pickup in Europa, naar onze regio komt! De Raptor is een creatie van de Ford Performance die ook de Fiesta ST en Focus RS produceren, kwestie van direct de lat hoog te leggen voor deze potente pickup! In Amerika is er reeds een F150 Raptor die extreme veelzijdigheid weet te combineren met indrukwekkende prestaties, benieuwd of hierdoor het segment van high performance pickups in Europa zal openbloeien.

De Ford Ranger Raptor rekent op een 2.0-liter EcoBlue viercilinder dieselmotor met 213 pk en 500 Nm, steevast gekoppeld aan de nieuwe 10-traps automaat die ook in de vernieuwde Mustang zit. Reusachtige remschijven zorgen op hun beurt voor de nodige remkracht!

Op elk terrein (gras, sneeuw, gravel, modder, zand, steen, woestijn .. én asfalt) wil de Ford Ranger Raptor excelleren en daarvoor is hij gezegend met aangepaste schokdempers, op maat gemaakte achterwielophanging, 17” velgen met all terrain rubber rondom en extra bodembescherming. Op vlak van technologie doet de Ranger Raptor het met het SYNC3 infotainmentsysteem en een 8” touchscreen.

De marktprimeur voor de Ranger Raptor is weggelegd voor Forza Horizon 4, begin 2019 is hij in levende lijve te ontdekken bij de lokale Ford Store.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...