Spyshots: Aston Martin DBS Superleggera Volante (2018)

Spyshots: Aston Martin DBS Superleggera Volante (2018)Van de aankomende Aston Martin DBS Superleggera komt er blijkbaar ook een dakloze Volante cabrioversie.

Desondanks we recentelijk nog een DB11 AMR kregen werkt Aston Martin naarstig door aan de nieuwe DBS Superleggera die als Vanquish vervanger door het leven zal gaan. Niet enkel komt dit V12 vlaggenschip als coupé, de Britse sportwagenbouwer heeft intussen ook prototypes van een dakloze versie de (test)baan opgestuurd. Volante in correct Aston Martin lingo en voorzien van een stoffen dakconstructie.

Deze zomer moet de DBS Superleggera werkelijkheid worden, later in het jaar voorzien we een onthulling van de DBS Superleggera Volante die dan tegen de lente van 2019 leverbaar zal zijn. Kwestie van in optimale omstandigheden te kunnen genieten van de pracht en praal die de 5.2-liter V12 zal leveren. Vermoedelijk gezegend met 650 pk en een straffere afstelling voor het stuurgevoel, automaat en dempers zijn naast enkele cosmetische wijzigingen zoals 20″ velgen, een aangepaste grill en agressieve achterzijde.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...