Officieel: Aston Martin DB11 Volante (2018)

Officieel: Aston Martin DB11 Volante (2018)Met een dakloze DB11 Volante doet Aston Martin al even dromen omtrent de komende zomer!

Bijna anderhalf jaar na de presentatie van de DB11 Coupé volgt nu – logischerwijs – de DB11 Volante cabriovariant, voorzien van een stoffen dak. Dat is te verkrijgen in het grijs, rood en zilver en is meerlaags uitgevoerd, dit ten behoeve van een optimaal comfort en een prima isolatie. Het volautomatisch openen en sluiten duurt gemiddeld 15 seconden, al rijdend gaat dit tot 50 km/u.

De achterbank is volgens Aston Martin voldoende groot voor zonder al te veel problemen plaats te nemen, voor de allerkleinsten zijn er zelfs ISOFIX contactpunten beschikbaar! De kofferruimte is nog steeds niet al te groot maar zou wel significant groter zijn als bij de voorganger, de Aston Martin DB9 Volante.

In het persbericht praat Aston Martin vol lof over de 4.0-liter V8 – van AMG makelij – maar we gaan er vanuit dat de 5.2-liter V12 op termijn uiteraard ook te verkrijgen valt. Aan vermogen, looks of een intense soundtrack is er bij zowel de V8 als V12 geen tekort, toch wanneer je zonder al te veel problemen 200.000 euro (vanafprijs) kan neerleggen.

Wie snel een bestelbon ondertekent kan tegen de lente van 2018 alreeds genieten van de Aston Martin DB11 Volante!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...