Aston Martin Brussels opent nieuwe showroom in Sint Stevens Woluwe (2022)Vanaf nu kan je alle prachtige bolides van Aston Martin Brussels ontdekken in een gloednieuwe showroom te Sint-Stevens-Woluwe!

Voor een nieuwe Aston Martin kan je in België in Antwerpen (Wommelgem) en Brussel (Sint-Stevens-Woluwe) terecht. Begin 2018 wisselde die laatste van eigenaar, niemand minder dan de Belgische rallylegende Freddy Loix nam de rol op van Dealer Principal. Hij kan rekenen op een enthousiast team voor zowel verkoop, aftersales als onderhoud.

Na een tijdelijke huisvesting in uitgebouwde containers kan Aston Martin Brussels sinds begin mei 2022 eindelijk pronken met een gloednieuwe showroom die uiteraard perfect voldoet aan de brand identity van het Britse sportwagenmerk. Voorzien van een premium look & feel met warm hout en het appelblauwzeegroene accentkleur. Dat moet ongetwijfeld een verwijzing zijn naar het Aston Martin Cognizant F1 team. Binnenin is er plaats voor een dertigtal blinkende bolides terwijl er extra ruimte voorzien is voor échte speciale bolides die specifieke noden/aandacht nodig hebben.

Naast een hoop fysieke sportwagens kan je ook virtueel een droomconfiguratie van je Vantage, DBS Superleggera, DBX of DB11 maken. Voor een exemplaar met zo’n heerlijke V12 in het vooronder moet je wel haast maken! Met talrijke kleurstalen – voor zowel het koetswerkkleur als interieurbekleding – binnen handbereik moet dat personalisatieproces bovendien vlot verlopen! En misschien is er wel nog wat budget over voor wat leuke accessoires…

In een eveneens nagelnieuw Service Center krijgen (minder) moderne Aston Martin’s ook alle nodige aandacht.

Aston Martin Brussels is gelegen in de Karenberg 2D, 1932 Sint-Stevens-Woluwe. Contactgegevens en openingsuren staan op hun website!