Autosalon Brussel 2018: Abarth Line-up

Meet & Greet: Riva 56' Rivale en Abarth 695 Rivale (2017)Op het Autosalon van Brussel kan je van dichtbij kennis maken met de Abarth 695 Rivale!

Na de geslaagde samenwerking tussen de gerenommeerde botenbouwer Riva en Fiat werd eerder dit jaar de Abarth 695 Rivale gepresenteerd. Deze gelimiteerde Italiaanse bolide is zowel beschikbaar als 695 hatchback en 695C cabrio, beiden voorzien van lichtmetalen 17″ velgen, een exclusieve tweekleurige lak (blauw en grijs, als eerbetoon aan de prachtige Riva’s) en een appelblauwzeegroene afwerking op de gordellijn. Binnenin krijg je véél alcantara, koolstofvezel en unieke badges.

Motorisch deelt de Abarth 695 Rivale zijn aandrijflijn met de 180 pk / 250 Nm sterke 595 Competizione. Dankzij de lustige 1.4-liter T-Jet duurt de 0-100 sprint slechts 6,7 seconden en ligt de topsnelheid op 225 km/u. De Akrapovic uitlaat zorgt op zijn beurt voor een vocale ondersteuning van deze kleine Italiaan die de jouwe kan zijn vanaf 28.000 euro. Een eerste kennismaking kan in Paleis 7 tijdens het Autosalon op de Heizel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...