Spyshots: Maserati Levante GTS V8 (2018)

Spyshots: Maserati Levante GTS V8 (2018)Behalve een Levante instapversie werkt Maserati ook aan een krachtige GTS topversie!

Met de toevoeging van een 350 pk sterke benzineversie heb je vandaag de kans keuze uit drie motoren bij de praktische Maserati Levante. De 430 pk Levante S is hoe dan ook de keuze van het hart, de zakelijke rijder zal dan weer meer oor hebben voor Levante Diesel met 275 pk en 189 g/km CO2. De Italiaanse drietand maakt nu werk van een GTS topmodel dat naar verluidt een 3.8-liter V8 van Ferrari in het vooronder heeft liggen.

Die achtcilinder zal niet enkel zorgen voor een intense soundtrack, qua vermogen verwachten we ook stevige cijfers. In de Quattroporte GTS levert deze 3.8-liter V8 een gezonde 570 pk en 700 Nm in combinatie met een topsnelheid van 290 km/u, we gaan er vanuit dat de aankomende/aanstormende Levante SUV ongeveer hetzelfde zal presteren. Daarmee focust hij zich op de BMW X5 M, Mercedes-AMG GLE63S, Porsche Cayenne Turbo en dergelijke.

Visueel wordt het geheel nog wat aangescherpt met agressieve bumpers, grote velgen en een vierdelige uitlaat, binnenin zal Maserati naar goede gewoonte opteren voor een gezonde portie alcantara, chroom en koolstofvezel!

Ergens in 2018 moet de Levante SUV in GTS trim bij de verdeler staan!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...