Officieel: Hyundai Genesis G70 (2017)

Officieel: Hyundai Genesis G70 (2017)Met een gloednieuwe G70 luxeberline richt Hyundai zijn pijlen op de BMW 3-Reeks, Audi A4 en Mercedes C-Klasse!

Genesis, het luxemerk van Hyundai, wil maar al te graag meespelen in het premium D-segment waar vooral de Duitse merken ijzersterk aanwezig zijn. Met de G70 willen de Koreanen de aanval alvast inzetten in het thuisland en de Verenigde Staten, op termijn volgt er normaliter ook een Europees offensief.

De Genesis G70 is een strakke berline met een overduidelijke Oosterse designvisie, zowel aan de buitenzijde als binnenin. Technisch deelt de G70 de basis met de blitse Kia Stinger waarmee ook het motorengamma overeenkomt. Behalve een 2.0-liter turbodiesel met 200 pk is er ook een 2.0-liter benzine (250 pk) en een 3.3-liter V6 (370 pk).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...