Teaser: Ford Fiesta ST (2017)

Teaser: Ford Fiesta ST (2017)Een nieuwe generatie Ford Fiesta ST loert om de hoek!

De huidige Fiesta ST is de leukste Fiesta van allemaal dankzij een scherp stuurgevoel, een gezonde dosis vermogen (180 pk) en een strak onderstel. Op het Autosalon van Genève krijgen we voor het eerst de gloednieuwe generatie Ford Fiesta te zien in zijn vier uitvoeringen, zoals het er nu naar uitziet komt daar per direct de speelse Fiesta ST bij!

Onder de motorkap zouden de Amerikanen nu kiezen voor een 1.5-liter EcoBoost terwijl zijn voorganger rekende op een slagvolume van 1.6 liter. Een vermogen van 200 pk moet zeker haalbaar zijn, afwachten tot vrijdag 24 februari want dan rolt de Ford Fiesta ST naar buiten!

Lees hier onze rijtest + video met de Ford Fiesta ST!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...