Officieel: BMW M3 Berline facelift (2017)

Officieel: BMW M3 Berline facelift (2017)De BMW M3 Berline geniet van een kleine opfriskuur in navolging van de update voor de M4’s.

En zonder denigrerend te doen, met klein bedoelen we ook echt klein. Na de facelift voor de reguliere 3-Reeks Berline werd de magistrale M3 Berline alreeds voorzien van een zeer kleine LCI (Life Cycle Impuls, facelift voor de gewone man/vrouw). Recentelijk werd de BMW 4-Reeks en bijhorende M4 Coupé / M4 Cabrio wat opgefrist, daar profiteert de M3 Berline nu ook wat van.

Zo krijgt de M3 dezelfde neus met een licht gewijzigde voorbumper, grotere luchtinlaten en LED verlichting voor/achteraan. Op vlak van prestaties zijn er geen verschillen, de 3.0-liter zes-in-lijn levert nog steeds 430 pk of 450 pk voor wie de M3 Competition Package verkiest.

Lees hier onze rijtest met de BMW M3 Berline!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...