Autosalon Brussel 2017: Rolls Royce line-up (Dream Cars)

Officieel: Rolls Royce DawnRolls Royce laat ons tijdens het Dream Cars weekend wegdromen met de Dawn, Ghost en Wraith.

De dakloze Dawn is de recentste toevoeging aan het Rolls Royce gamma in navolging van de Wraith en Ghost. Deze luxueuze cabriolet met vier zitplaatsen krijgt de loodzware taak toegewezen om de Phantom Drophead Coupé te vervangen én tegelijk een nieuw koperspubliek aan te trekken. Naast de unieke afwerkingsgraad en materiaalkeuze rekent Rolls Royce daarvoor op de Bespoke divisie die alle wensen van het highend cliënteel werkelijkheid laten worden..

Eveneens aanwezig in een Zwitserse skisfeer is de Ghost Black Badge. Een sinistere uitvoering van deze 570 pk sterke limousine zonder ook aan enig comfort te moeten inboeten. Daarnaast wordt de Belgische special edition, de Wraith Weekend à la Mer, hier verwacht tenzij ze intussen een koper gevonden zouden hebben. Zowel het diepblauwe koetswerkkleur als rode coachline verwijzen naar de mondaine badstad aan de Noordzee, ginds kon je deze Rolls-Royce Wraith al aanschouwen tijdens het recentste Zoute Grand Prix gebeuren!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...