Uittip: Zoute Grand Prix 2016 [6-7-8-9 oktober]

Uittip: Zoute Grand Prix 2016 [6-7-8-9 oktober] Na het succes van de voorbije jaren kijken we opnieuw reikhalzend uit naar de Zoute Grand Prix tijdens het eerste weekend van oktober!

In elke jaren groeide het Zoute Grand Prix gebeuren uit van een leuk auto-evenement tot bijna een mini Autosalon in de meest prestigieuze Belgische badstad. De weergoden zijn de laatste jaren behoorlijk goedgezind maar grootste applaus gaat toch naar de organisatie die telkens een rijkelijk programma op poten weet te zetten.

Deze editie is er wederom een Zoute Rally, Zoute Concours D’Elegance, Zoute Top Marques (op de golf), Zoute GT Tour en een Zoute Sale door het gerenommeerde Bonhams veiligshuis. De Zoute Grand Prix festiviteiten eindigen traditiegetrouw op (een zonnige) zondag waarbij zowel de dijk als het Albertplein volgestouwd worden met allerhande begeerlijke bolides, tot groot jolijt van het – traditiegetrouw talrijk aanwezige – publiek.

Audi gaf alreeds aan om hier de nieuwe R8 Spyder voor te stellen aan de geïnteresseerden, net zoals de vorige jaren verwachten we nog enkele leuke Belgische premières.

Als autoliefhebber (m/v zonder leeftijdsbeperking) weet je dus wat er te doen staat tussen 6 en 9 oktober. Check de website voor meer informatie én het volledige programma hier!

Nog steeds twijfels?
Bekijk onze fotoreportages van de Zoute Grand Prix 201020132014 en 2015 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...