Video: Carfection test de Rolls Royce Dawn

Video: Carfection test de Rolls Royce DawnHet Britse Carfection trekt er op uit met de prachtige Dawn, op termijn de enige dakloze Rolls-Royce.

We wachten nog steeds op een telefoontje uit Goodwood – of Overijse – voor een persoonlijke kennismaking met de Rolls-Royce Dawn, gelukkig is er (tot dan) nog Carfection – het vroegere XCAR – nog die ons voorzien van veelbelovend beeldmateriaal. Het cijfermateriaal (563 pk / 780 Nm) spreekt alvast voor zich, net zoals het prijskaartje (vanaf 335.000 euro) maar het fabelachtige sfeertje dat over deze Dawn hangt moet je – naar het schijnt – gewoon zelf beleven. Sportief rijden is nooit echt aan de orde maar wel degelijk mogelijk, rustig cruisen langs de kustlijn of door drukke boulevards met het dak open (in 22 seconden) ligt deze Rolls-Royce Dawn misschien net iets beter..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...