Rolls-Royce Project Cullinan gaat van start [SUV mule]

Rolls-Royce Project Cullinan gaat van start [SUV mule]Onder de “Project Collinan” noemer start Rolls Royce de ontwikkeling van hun toekomstige SUV!

Had dit nieuws ons een week eerder bereikt hadden we het regelrecht geklasseerd onder “1 aprilvissen” maar de Britten uit Goodwood zijn effectief serieus. Als we kijken naar die sportieve Duitser uit Stuttgart zien we dat (meerdere) SUV’s een positieve invloed kunnen hebben op de verkoop en zo (financiële) ruimte te laten voor andere projecten, anderzijds lijkt er maar geen einde te komen aan die crossover/SUV hype. Ook andere luxemerken zoals Maserati en Bentley komen in de nabije toekomst met een stoere terreinwagen luxeslee op hoge poten.

De eerste stap van Project Cullinan is met behulp van een Phantom met ingekort platform (en lelijke spoiler achteraan) een perfecte setup te vinden voor de wegligging van deze hoge Rolls Royce. Net zoals bij de prestigieuze modellen ligt de focus op een zijdezachte gebruikerservaring met behulp van intelligentie ophanging en GPS gestuurde transmissie. Rolls Royce komt bovendien met de Project Cullinan naar onze contreien voor een specifieke test op “diverse soorten” wegdek, we mogen er trots op zijn.. Over een jaar zouden we al spyshots moeten hebben van de uiteindelijke koetswerkvorm, het knappe eindresultaat zal niet voor 2018 naar buiten rollen in Overijse!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...