Opel lepelt de 1.4 Turbo in de Corsa [150 pk!]

Opel lepelt de 1.4 Turbo in de Corsa [150 pk!]Is die Opel Corsa OPC toch wat teveel van het goede, ga dan voor de nieuwe 1.4-liter Turbo met een stevige 150 pk!

Na de introductie van de kleine Opel volgende recentelijk de snelle OPC variant met 207 pk maar we kunnen gerust stellen dat deze imposante Duitser niet voor iedereen weggelegd is. Voor diegene die toch op zoek zijn naar wat meer powerrrr in de Corsa komt Opel nu met een nieuwe topmotorisatie, de 1.4-liter Turbo kennen we al uit de rest van het gamma. Met 150 pk en 220 Nm moet je in staat zijn om met de handgeschakelde versnellingsbak met 6 verzetten in net geen 9 seconden de nul-naar-honderd sprint te voltooien, de topsnelheid ligt op 207 km/u. Dat allemaal bij een normverbruik van 5,9 liter benzine en 136 g/km CO2.

De Opel Corsa 1.4 Turbo is zowel beschikbaar in drie- en vijfdeurconfiguratie, naast een krachtige viercilinder krijg je ook enkele optische aanpassingen waardoor de wagen er een stuk dikker uitziet zonder te overdrijven. Wil je toch net dat tikkeltje extra, voor 950 euro krijg je het Turbo Plus Package met stoere spoiler, scherpe grille en een resem OPC Line badges! Zou er nu nog ruimte zijn voor een Corsa S?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...