Autosalon Brussel 2015 Live: Hyundai (Paleis 6)

Autoalon Brussel 2015 - Hyundai
Een wereldpremière en 3 Belgische primeurs op de stand van Hyundai in Paleis 6!

Hyundai heeft zowaar een wereldpremière mee voor ons eigenste Autosalon: de i30 Turbo (én i30 Facelift). Met 180 pk en een manuele zesbak duurt de sprint van 0-100 km/u slechts 8 seconden, de topsnelheid bedraagt 219 km/u. Als Belgische première noteren we verder de i20, die een stukje groter en scherper werd. Wie de Genesis nog niet kende, moet beslist even plaatsnemen op de achterbank om te zien dat ook Koreanen een luxueuze slee ter wereld kunnen brengen. De Hyundai H350 heeft dan weer een ander doelpubliek, maar met zijn laadruimte van 5 europaletten voelt hij zich op dit salon voor lichte bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen natuurlijk volledig op zijn plaats!

Lees hier enkele interessante Hyundai rijtesten:

Rijtest: Hyundai Grand Santa Fé
Rijtest: Hyundai i10
Rijtest: Hyundai Genesis Coupé 3.8 V6
Rijtest: Hyundai H1 People

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...