Teaser: Aston Martin Vantage GT3

Teaser: Aston Martin Vantage GT3Brace yourself, Vantage GT3 is coming!

Het grote NAIAS – lees: Autosalon van Detroit – en ons eigenste Autosalon van Brussel moeten nog van start gaan maar Aston Martin kijkt al even vooruit naar dat van Genève in maart. Daar zullen ze een hardcore variant van de Vantage voorstellen die het GT3 label opgeplakt zal krijgen. Tot zover de officiële communicatie, officieus werd alreeds gemeld dat we iets extreems mogen verwachten waarmee de recente N430 ruimschoots overtroeft zal worden. Naast een vermogenstoename rekenen we ook op een stevig dieet en enkele aerodynamische wijzigingen zoals een nieuwe bumperset en een grote spoiler achteraan.

Het gebruik van de klassieke 4.3-liter V8 uitvoering lijkt het meest voor de hand liggend maar als final-goodbye-uitvoering van deze generatie zou het ook perfect mogelijk zijn dat ze het kolossale 6.0-liter V12 motorblok zullen gebruiken. In dat geval spreken we van prestatiecijfers die zich situeren rond de 600 pk mijlpaal, de Porsche GT3 (RS) ziet het allemaal graag gebeuren. Afspraak begin maart in Zwitserland!

Teaser: Aston Martin Vantage GT3 2015

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...